9 Νοε 2016

Κιλκίς 7.500 Νεκροί. Η "Δημοκρατία" Άρχισε να σερβίρεται.



Τελέστηκε για ακόμα μια φορά στον Λόφο 44 του Κιλκίς, το μνημόσυνο για τους 7.500 νεκρούς Έλληνες πατριώτες.Οι άνθρωποι αυτοί είχαν αγωνιστεί ενάντια στον Γερμανό κατακτητή και είχαν αντιταχθεί στα σχέδια των Βουλγάρων για κατάκτηση της Μακεδονίας.Ότι λοιπόν δεν κατάφεραν να κάνουν οι Γερμανοί στο Κιλκίς, το έκαναν οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ.Ορδές Βαρβάρων σφαγέων, στην συνέχεια του συμφώνου μη επίθεσης που είχαν υπογράψει με τους Ναζί (Ρίβεντροπ-Μολότωφ) αφού πήραν στολές και χρυσό από τους Βρετανούς, τον οπλισμό των Γερμανών τα πολεμικά και δομικά υλικά που βρισκόταν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Μουριών Κιλκίς στο Γερμανικό στρατόπεδο, άφησαν τον Γερμανό κατακτητή να αποχωρήσει ατουφέκιστος.Την οργή και την δολοφονική τους μανία την έστρεψαν κατά των Ελλήνων υπερασπιστών του Κιλκίς.
Οι πατριώτες μη θέλοντας να χυθεί Ελληνικό αίμα μετά από μια μικρή μάχη με 36 νεκρούς, παραδόθηκαν πιστεύοντας ότι θα τους φερθούν ως αδέλφια Έλληνες. Τους συνέλαβαν, τους οδήγησαν σε δυο καπναποθήκες και έναν κινηματογράφο μέσα στην πόλη του Κιλκίς και περνώντας τους από μια ράμπα ξύλινη το Λαϊκό δικαστήριο τους δίκασε δια βοής και ανά 1.500 άτομα την ημέρα τους οδηγούσε στα ρέματα γύρω απο την πόλη και με τσεκούρια σφυριά και αξίνες τους δολοφονούσαν. Μερικούς που αντιστάθηκαν τους αποκεφάλιζαν και τοποθετούσαν το κεφάλι στα γεννητικά όργανα του ακέφαλου πτώματος, οι ακρωτηριασμοί και οι βαναυσότητες ήταν συνεχείς. Οι τακτικές αυτές που εφαρμόστηκαν αργότερα και στα γύρω χωριά του Κιλκίς σε γυναίκες και παιδιά, κάνουν τις τακτικές των Τζιχαντιστών να φαντάζουν μετριοπαθείς.Εμφύλια διαμάχη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί γιατί οι ΚουΚουέδες είχαν και Βουλγάρους μαζί τους και επεδίωκαν αλλαγή Εθνικών συνόρων, αυτές οι δυο παράμετροι απαγορεύουν μια πολεμική αντιπαράθεση να χαρακτηριστεί ως εμφύλιος αλλά ξεκάθαρα είναι εγκληματικός και προδοτικός συμμοριτοπόλεμος! 

Το θλιβερό είναι ότι το ΚΚΕ τιμάει τους σφαγείς των αμάχων άοπλων του Κιλκίς ως Ταγματασφαλίτες, χωρίς να αναφέρει οτι αντιστάθηκαν στους μπολσεβίκους Ελλαδίτες και Βουλγάρους που ήθελαν να αποσχιστεί η Μακεδονία και Θράκη και να μπει στο ανατολικό Μπλοκ, δηλαδή στην Βουλγαρική κυριαρχία. Μάλιστα η οργή αυτή ενάντια στους Έλληνες πατριώτες υπήρχε ακόμα και μετά το «ΣΒΑΡΝΟΥΤ» που είπε η Ρωσία στους Ελλαδίτες κουκουέδες μιας και ήδη είχαν χωριστεί οι παγκόσμιες ζώνες επιρροής μεταξύ των συμμάχων.Ακόμα πιο θλιβερό, είναι το φοβικό και ενοχικό σύνδρομο και κόμπλεξ που διακατείχε την ΝουΔού που τους έφερε πίσω και τους νομιμοποίησε επι Καραμανλή και συγκυβέρνησε επί Μητσοτάκη, λέγοντας συνέχεια ότι δεν πρέπει να μιλάμε για τα εγκλήματα τους.
Σήμερα μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τιμάει ανοιχτά ως πολιτικός φορέας την μνήμη των νεκρών αγωνιστών που προδόθηκαν από την κεντροστρεφή ψοφοδεξιά.



Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή!

Ν.Ο Κιλκίς