1 Δεκ 2015

Θερμή υποδοχή των συναγωνιστών στην εκδήλωση μνήμης στην Ροδώνα Κιλκίς


Κλιμάκιο συναγωνιστών από την Ν.Ο Κιλκίς έδωσαν το παρών στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των αγωνιστών της Εθνικής αντίστασης από τα χωριά των Μουριών και Ροδώνα Κιλκίς, με επικεφαλής τον συναγωνιστή Άγγελο Γεωργιάδη. Οι συναγωνιστές έτυχαν θερμής υποδοχής μιας και ήταν η μοναδική παρουσία νέων στην εκδήλωση που φυσικά δεν έχει καμία συμμετοχή άλλος πολιτικός φορέας. 

Οι αγωνιστές αυτοί ενώ αντιστάθηκαν στους κατακτητές και επιβίωσαν, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μένος των ανθελλήνων μπολσεβίκων του ΕΛΑΣ και των Βουλγάρων συνεργατών τους. 
Συγκινητική η αναφορά του διοργανωτή γνωστού δικηγόρου Παπαδόπουλου Στέφανου, με πολλούς συγγενείς θύματα της σφαγής στα ιστορικά γεγονότα που η ιστορία που έγραψαν οι Ηττημένοι του συμμοριτοπολέμου αποκρύπτει συστηματικά. Η ψοφοδεξιά της ΝΔ δε, ποτέ δεν ανέδειξε μιας και πίστευε οτι με το να χαϊδεύει τα αυτιά των αριστερών μπολσεβίκων θα κέρδιζε ψηφοφόρους.
Η ιστορία, είτε μας αρέσει είτε όχι έχει γραφτεί και έχει γραφτεί με αίμα. 
Ο Εθνικός στρατός αντιστάθηκε στην προσάρτηση της βόρειας Ελλάδα στο ανατολικό μπλοκ, στην αλλαγή συνόρων και στην απαγωγή παιδιών για την δημιουργία νέων γενίτσαρων μπολσεβίκων, πάνω απο 7.500 νεκρούς σε ομαδικές σφαγές μετράει μόνο ο νομός Κιλκίς, γιαυτό και είναι ένα απο τα πιο στιβαρά κάστρα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, δίνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό μετά την Λακωνία.

Αλέξανδρος Φ.