6 Ιαν 2015

Καλή Χρονιά - Καλός Αγώνας!

Η Τ.Ο Κιλκίς έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα με την ευκαιρία της ενημέρωσης των υποστηρικτών μας σχετικά με τις προσεχείς εκλογές. 
Το φλουρί με την δύναμη του Θεού, έπεσε στο κομμάτι που κόψαμε για τον Αρχηγό μας, ευχόμαστε και αγωνιζόμαστε για γρήγορη απελευθέρωση Του.





Τα ψηφοδέλτια μας είναι έτοιμα και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων απο την κεντρική σελίδα του κινήματος μας. 
Φυσικά τα ονόματα των υποψηφίων για τους υποστηρικτές μας δεν έχουν σημασία. 
Ο κόσμος θέλει να ψηφίσει τους Έλληνες Εθνικιστές, τους Έλληνες Πατριώτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και δεν τον ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. 
Το Κίνημα μας με την σταθερή και αμετακίνητη στάση του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των υπόλοιπων στελεχών μας που έχουν υποστεί παράνομες και άδικες διώξεις και φυλακίσεις, απέδειξε την μοναδικότητα, την καθαρότητα και την συνέπεια Του.



Καμία υποχώρηση!


Τον Αρχηγό μας και τους προφυλακισμένους και διωκόμενους συναγωνιστές μας θα τους τιμούμε και θα τους έχουμε ως παραδείγματα προς μίμηση πάντα!
Τους συναγωνιστές Μάνο και Γιώργο που θυσιάστηκαν θα τους μνημονεύουμε για πάντα!
Τους δειλούς, τους προδότες και όσους μας εγκατέλειψαν... Ποιος τους θυμάται αυτούς, τα ονόματα τους ξεχάστηκαν για πάντα!
Ο Θεός μαζί μας.

Χ.Χ