30 Οκτ 2013

28η Οκτωβρίου στο Κιλκίς. Ηλιοφάνεια και νηνεμία.


Εδώ και μια εβδομάδα είχαμε στα χέρια μας την πρόσκληση(φωτογραφία παρακάτω) της αρμόδιας αρχής του Κιλκίς για να παραβρεθούμε στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου προς τιμήν των αγωνιστών του Ηρωικού ΟΧΙ που αγωνίστηκαν και έπεσαν για την ελευθερία της πατρίδας μας.
Ένα ΟΧΙ που το υπερασπίστηκαν οι Έλληνες πατριώτες και ειπώθηκε από το στόμα του Ιωάννη Μεταξά. Κάποιοι λένε ότι αναγκάστηκε ο Ηγέτης να πει αυτό που ήθελε η πλειοψηφία του λαού. Ας κόψουν την παραμυθολογία και την ηλιθιότητα έστω και τώρα γιατί ο Γιωργάκης Παπανδρέου είπε ΝΑΙ στο μνημόνιο μέρα μεσημέρι ενάντια στην θέληση του λαού και ΔΕΝ άνοιξε μύτη. Ο Μεταξάς είπε το ΟΧΙ και οι Έλληνες πατριώτες υπερασπίστηκαν τα σύνορα μας όταν οι αριστεροί καλούσαν τον λαό να απέχει από την επιστράτευση μιας και υπήρχε το γνωστό σύμφωνο μη επίθεσης μεταξύ Γερμανών και Σοβιετικών. Βέβαια ο σκοπός τους ήταν η οργάνωση του μετέπειτα συμμοριτοπόλεμου, που με όπλα των Γερμανών και του Εθνικού στρατού που δεν παραδόθηκαν, είχαν σκοπό να ξεπουλήσουν την Μακεδονία μας. 
 Λάβαμε λοιπόν την πρόσκληση από αυτούς που χαϊδεύουν στελέχη και ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για όφελος τους στις επόμενες εκλογές. Είχαμε τις χλιαρές και άσφαιρες αντιδράσεις από την ψευτοεπαναστατική αριστερά που πρέπει κάπως και αυτή να δείξει ότι υπάρχει. Δεν πήγαμε οργανωμένα μιας και αστυνομία με στολές και πολιτικά καθώς και ρουφιάνοι του στρατού ήρθαν να καταγράψουν πρόσωπα. Τους αφήσαμε να περάσουν μια ημέρα ήσυχη στην λιακάδα, με ηρεμία και ησυχία ανησυχητική, γαλήνια. 
Να ξέρουν όμως ότι μετά την νηνεμία έρχεται η καταιγίδα, έρχεται η οργή. 
Η οργή μας και η δύναμη μας είναι πολιτική, θα την δείξουμε στις εκλογές όπου θα τους χτυπήσει σαν κεραυνός εν αιθρία εκεί που θα νομίζουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει. 
Θα τους αποδείξουμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ !       


ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! - ΖΗΤΩ  Η ΝΙΚΗ! - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !

Χ.Χ