21 Σεπ 2013

Δολοφονική επίθεση εναντίον αποσπασμένου υπάλληλου της Χρυσής Αυγής

Το κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργούν κυβέρνηση και κανάλια έχουν οδηγήσει σε τυφλές επιθέσεις εναντίον μελών, στελεχών και όσων γενικότερα πρόσκεινται φιλικά απέναντι στην Χρυσή Αυγή.
Όπως αποκάλυψε και η ιστοσελίδα των παρακρατικών, indymedia ομάδα αναρχικών στοχοποίησε και παρακολούθησε υπάλληλο της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι.
Οι παρακρατικοί επιτέθηκαν μαζικά και άνανδρα στον Π.Π. και στον φίλο του, 20 άτομα εναντίον 2! Από καθαρή τύχη γλίτωσαν από την δολοφονική επίθεση οι δύο άντρες. Κανένα όμως κανάλι, καμία φυλλάδα και καμία ιστοσελίδα που συντηρείται από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου δεν ασχολήθηκε με την νέα αυτή επίθεση κατά ανθρώπων της Χρυσής Αυγής.
Καταγγέλλουμε τον ανορθόδοξο επικοινωνιακό πόλεμο, το όργιο ψευδολογίας και την μαύρη προπαγάνδα με αφορμή ένα τραγικό συμβάν και δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτό το ολισθηρό κλίμα καναλιών και αποκομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. 

2 METΡΑ – 2 ΣΤΑΘΜΑ! ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ! ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑΥΤΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ;;;

traumatias5__article

Η Χρυσή Αυγή έχει πολλές υπάρξει το θύμα της βίας των παρακρατικών υπαλλήλων του συστήματος. Αμέτρητα πραγματικά τα περιστατικά κατά τα οποία μέλη και φίλοι του Κινήματός έχουν γίνει στόχοι της βίας των παρακρατικών, οι οποίοι πολλάκις έχουν δράσει συνοδευόμενοι από την αστυνομία. Όμως όλα αυτά τα περιστατικά, πολύ λίγα εκ των οποίων θα σας θυμίσουμε, δεν έτυχαν της προσοχής των ΜΜΕ, αφού δεν ήταν εκμεταλλεύσιμα πολιτικά από τους μνημονιακούς πολιτικούς και τα αφεντικά τους.
Επίθεση με μαχαίρια και κατσαβίδια δέχθηκε χθες το απόγευμα μέλος της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο από παρακρατική συμμορία, αποτελούμενη από επτά άτομα. Οι αναρχοαριστεροί είχαν στήσει καρτέρι στο μέλος της Χρυσής Αυγής έξω από το σπίτι του και του επιτέθηκαν. Ο συναγωνιστής βρήκε καταφύγιο σε παρακείμενο κατάστημα και τότε οι παρακρατικοί προκάλεσαν φθορές με αιχμηρά αντικείμενα, τόσο στην είσοδο του καταστήματος, όσο και στο αυτοκίνητο του επαγγελματία, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Αμέσως μετά το επεισόδιο, το μέλος της  Χρυσής Αυγής μετέβη στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό, κατονομάζοντας τους δράστες, οι οποίοι είναι πασίγνωστοι στην τοπική κοινωνία για την παράνομη δράση τους. Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η τρομοκρατία κατά της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να περάσει και τα σχέδια κράτους και παρακράτους για φίμωση θα πέσουν πάλι στο κενό. Οι δράσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος εντός και εκτός κοινοβουλίου θα συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστικότητα μέχρι την τελική νίκη!
Μετά τις παράνομες έρευνες και προσαγωγές στα γραφεία της Χρυσής Αυγής κατόπιν εντολών του Σαμαρά και της πολιτικής ηγεσίας του Προ – Πο, συνεχίζει την βρώμικη δουλειά το παρακράτος των κουκουλοφόρων.
Ομάδα αναρχικών υπό την ανοχή και την προστασία της αστυνομίας πέταξαν βόμβες μολότωφ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα. Την ίδια ώρα ομάδες κουκουλοφόρων παρακρατικών που κρατούσαν ρόπαλα, πέτρες και βόμβες μολότοφ επιτέθηκαν στα άδεια γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Χανίων στην Τζανακάκη, προκαλώντας υλικές ζημιές.