19 Μαΐ 2013

19 ΜΑΪΟΥ ΚΙΛΚΙΣ- ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ






Η Τ.Ο του Κιλκίς έδωσε το παρών στην εκδήλωση μνήμης των Ποντιακών σωματείων που μας κάλεσαν.

 

Δεν αποδεχτήκαμε να καταθέσουμε στεφάνια με τους αρνητές της σφαγής των Ελλήνων Ποντίων, αν και είναι γελοίο να βλέπεις υμνητές του Κεμαλισμού και συντρόφους αρνητές της γενοκτονίας να καταθέτουν στεφάνι στους θυσιασθέντες, δεν μπορούν με τίποτα να είναι συνεπείς με αυτά που υποστηρίζουν και αυτά που πράττουν.
Δύσκολα καταλάβαμε ότι οι Πόντιοι δεν πέθαναν από φυσικά αίτια και υπήρξε γενοκτονία από τους Τούρκους, μιας και εκτός από τον λόγο του Πατρός Γ.Π κανένας άλλος δεν είπε την λέξη Τούρκος και Τουρκία.
Φροντίσαμε με τα συνθήματα μας να κάνουμε γνωστό εμείς το ποιος μας κατέσφαξε τότε.
Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα τιμήσουμε τους Ήρωες του Πόντου όταν θα έρθει η ώρα με το να δώσουμε στον αντάρτικό τους απελευθερωτικό αγώνα συνέχεια. 


Βέβαια είχαμε και αντιδράσεις ΜΙΑΣ (1) κυρίας σεβαστής ηλικίας εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ που χτυπώντας κόκκινο στην επαναστατικότητα της (εδώ γελάμε) αρνήθηκε να καταθέσει στεφάνι με τσιριχτή φωνή , γιατί ήταν και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκεί. Ο κόσμος ήρθε με το μέρος μας, ρωτούσε γιατί οι «Δημοκράτες» δεν μας θέλουν εκεί, τους απαντήσαμε ότι ΔΕΝ μας ενδιαφέρει τι θέλουν και με δυνατή και σταθερή φωνή απαντήσαμε άμεσα στην γηραιά κυρία του ΣΥΡΙΖΑ 
«ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ»… 

ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ 
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!


ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ!