17 Μαρ 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ



Το τελευταίο δεκαπενθήμερο, η Νομαρχιακή Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Κιλκίς είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με συναγωνιστές και στελέχη του κινήματος στον Δήμο Παιονίας. Η δημιουργία πυρήνων και γραφείων
, ο προγραμματισμός των πολιτικών δράσεων, αλλά και η συζήτηση για τις Δημοτικές εκλογές ήταν οι κύριοι τομείς των συναντήσεων.
Συνάντηση έγινε με συναγωνιστές σε κεντρικό καφενείο στον Άγιο Πέτρο του Δήμου Παιονίας με στελέχη και ψηφοφόρους του κινήματος, πολλά τα παράπονα για την ανεργία αλλά και την ανασφάλεια των κατοίκων της περιοχής, βάση των γυφτοσκοπιανών και Βουλγάρων που λυμαίνονται την περιοχή.
Επόμενη συνάντηση ήταν στο Πολύκαστρο, με κατοίκους και συναγωνιστές που θέλουν να πλαισιώσουν τον Πυρήνα Πολυκάστρου. Στο Πολύκαστρο επίσης έγινε συνάντηση Στελεχών Δήμου Παιονίας( απο Πολύκαστρο, Γουμένισσα, Άσπρο, Αξιούπολη κλπ), με θέμα συζήτησης, την συνεργασία και ταυτόχρονη ιδεολογική και πολιτική δράση τους.
Τέλος την Τετάρτη 13 Μαρτίου, έγινε συνεδρίαση του Πυρήνα Άσπρου Παιονίας, όπου και προγραμματίστηκε ο τρόπος δράσης του Πυρήνα και η θεαματική ανάπτυξη του αριθμητικά.

Η παρουσία μας στον Δήμο Παιονίας στις προηγούμενες εκλογές, ήταν σημαντική και το 8,3% μας έφερε 4η πολιτική δύναμη, ωστόσο δημοσκοπήσεις που έγιναν για την Κεντρική Μακεδονία δείχνουν ότι τα ποσοστά μας είναι κοντά στο 13% και ήμαστε στην 3η θέση με ανοδική πορεία.