6 Νοε 2012

Η Σφαγή του Κιλκίς!






Βροντερή παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο  μνημόσυνο των 7.432 νεκρών Ελλήνων πατριωτών στον λόφο 44 του Κιλκίς.
Η παρουσία μας εκεί προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό και ο κόσμος μας δέχτηκε με συγχαρητήρια και επευφημίες. Η κατάθεση στεφάνου απο τον εκπρόσωπο του κινήματος μας και η αναφώνηση ΑΘΑΝΑΤΟΙ! μέσα σε συνθήματα από τα 50 και πλέον μέλη μας, δημιούργησε τέτοιο
κλίμα ενθουσιασμού από τον κόσμο που τα 300 φύλα της εφημερίδας μας δεν έφθασαν για να καλύψουν την ζήτηση των προσκυνητών.
Ακολούθησε δράση στο κέντρο της πόλης Κιλκίς με έντυπο υλικό και εφημερίδες του κινήματος. Ήρθαμε σε επαφή με τους κατοίκους της πόλης μας που είναι σε κατάσταση απελπισίας, μιας και στην αγορά είναι ανοιχτά(και αυτά όχι για πολύ) το ένα τρίτο των καταστημάτων. Η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο και το παρ εμπόριο και τα ναρκωτικά γνωρίζουν ιδιαίτερη άνθιση.

Αίσθηση έκανε και η εμφάνιση της νέας δεκαπενθήμερης εφημερίδας ''ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ του ΚΙΛΚΙΣ'' η οποία στηρίζει και προβάλει τις θέσεις του κινήματος μας για τα τοπικά θέματα.